Om trädtält

Beträffande bokning av trädtält  rekommenderar vi att ni ringer Per på  070-370 8474. Vi tipsar självklart om lämpliga platser för trädtält och, om ni så önskar, sätter upp det/dem för er bästa bekvämlighet. Vi erbjuder tillval som matkorg (t ex frukost), liggunderlag (moderna 3 cm tjocka eller äkta renfällar från Grans sameby – sovsäckar tar ni dock med själva) och guidning (natur allmänt, flora och fauna). Per är jägmästare, ekolog,  erfaren ornitolog och mycket artkunnig – har själv observerat nästan 1 900 arter på Holmöarna. 

Beroende på vilken servicenivå (t ex svårnådd plats) ni önskar varierar priset något. Ring så hittar vi en lösning och ett bra pris!

Fundersam? Läs då om paret Lämås upplevelse i vårt trädtält:


Foto: Tomas Lämås (augusti 2019)

Vi trädtältade på Ängesöns västsida en fantastisk sensommarnatt. Vilken höjdarupplevelse! Att ligga under endast myggnätet, att se solen gå ner över havet och att titta upp på stjärnhimmelen gav en härligt naturnära känsla. Tältet var lätt att sätta upp och förvånansvärt bekvämt. Konstruktionen gör att varje person har en egen koj med lagom häng vilket gör det mjukare än att ligga på marken. Att sova svävande någon meter över marken, ibland höra tranorna ropa och vinden susa i trädtopparna, var en härlig upplevelse. Det var inte sista gången vi trädtältade och det är verkligen något vi rekommenderar.

Tomas och Kristina Lämås, Sävar (sommaren 2019)

– naturens röst –